Krimpen aan den Ijsel

11 oktober 2023

Coming Out Comedy Café, een avond onbedaarlijk lachen voor jong en oud

Rgenboognetwerk

Coming Out Day

Coming Out Comedy Café, een avond onbedaarlijk lachen voor jong en oud

Een line-up van 5 ervaren comedians bezorgt u een echt avondje uit. Met hun kritische kijk op de wereld en op zichzelf weten ze uw lachspieren aan het werk te krijgen. En u kunt natuurlijk een LHBTI-sausje verwachten. Reken maar op twee uur volop genieten!

Een avond voor iedereen, dus geen exclusief LHBTI evenement!


Dit is de line up:

MC (Master of Ceremonies) Céline Schrama

Een van de finalisten van het Leids Cabaret Festival 2022. Céline is een persoon die in een gesprek net iets te ver gaat. Vet ongemakkelijk en onhandig, behalve op het podium. Daar is die ongemakkelijkheid en onhandigheid haar beste wapen en grootste troef.


Marie Koet

Naast de vele comedy-clubs waar ze te zien is speelde ze al op Lowlands. Marie is niet alleen comedian maar studeerde ook cum laude af in de filosofie. Ze vertelt over filosofie, over date en over hoe ze haar verwachtingen in het leven steeds een beetje naar beneden moet bijstellen.

 

Sjoerd Janssen

Alles wat vanzelfsprekend lijkt, is voor Sjoerd een dagtaak. Het sociale speelvlak verandert bij hem in een schaakbord. Maar hij kan helemaal niet schaken. Zijn comedy is zo wereldvreemd dat het herkenbaar wordt.

 

Davine Perik

Davine staat volop in het studentenleven en maakt vol energie grappen over dingen die haar opvallen in het dagelijks leven. Afgelopen jaar stond ze in de finale van de Comedy Talent Awards met de hoopvolle woorden dat haar energie aanstekelijk is

 

Victor Luis van Es – headliner

Victor heeft inmiddels drie theatervoorstellingen gemaakt en toert door het hele land.

Victor is een echte verhalenverteller, open, eerlijk en natuurlijk heel erg grappig. Hij heeft de uitspraak ‘van zijn hart geen moordkuil maken’ tot een kunst verheven. Hij gaat geen onderwerp of persoonlijke ervaring uit de weg als hij denkt dat wij daar om kunnen lachen. Hij is hier meerdere malen voor beloond in zijn carrière.

 

Bestel nu je kaarten à € 4,50 incl. 1 consumptie via: uitagendakrimpen.nl

Aanspreekpunt

Het Regenboognetwerk wil ook het aanspreekpunt zijn voor iedere inwoner van Krimpen, LHBTI of niet, die vragen, suggesties of ideeën, of misschien wel persoonlijke problemen heeft op het gebied van seksuele identiteit. We bieden graag een luisterend oor en waar mogelijk ondernemen we actie om te helpen.